Sprint3 1

Sprint 3

Fremtidens el-net kræver større integration af vedvarende og svingende elektricitet, og det kan opnås gennem smartere brug af prissignaler. Kom og vær en del af denne banebrydende indsats, hvor vi udforsker, hvordan prissignaler optimalt kan udnyttes til at integrere mere vedvarende energi i vores el-net. Sammen skaber vi en fremtid, hvor fleksible enheder spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling og sikrer en mere bæredygtig energiforsyning.

Tidspunkt: 24. May 2023 - 31. March 2025

 

 

El-nettet skal integrere mere og mere vedvarende og fluktuerende elektricitet i de kommende år - fx fra vind og sol. Fokus for denne indsats ligger i at undersøge fleksibilitetspotentialet ved at udsende prissignaler direkte til elbiler, varmepumper eller andre mindre anlæg og hvad der skal til for at få det til at ske – og så det sker i samspil med det lokale og nationale el-net?

Vi samler eksperter fra branchen – DSO’erne, TSO’en, ejere af de fleksible enheder, aggregatorer, branchefællesskaberne, vidensinstitutioner, styrelserne, og udviklere af digitale løsninger, til at komme med konkrete løsninger og handlinger på, hvordan bringer disse enheder bedre i spil med prissignaler.

Se media

Aktiviter


Nyheder

På vej...

 

Events

24.05.2023: 

Kick-off

04.10.2023: 

Workshop

Webinar

Balancering af El-Systemet med Fokus på Mindre Enheder

 

 

Virksomheder involveret i dette sprint